El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Famílies vulnerables reben aliments per part dels treballadors de Hinojosa Paper Alqueria

Hinojosa Packaging Group celebra el seu 75 aniversari i ha iniciat el seu primer Programa de Voluntariat Corporatiu.

Set persones han estat preparant 125 kits de desdejuni que després han pogut repartir entre les famílies més necessitades de la localitat.

Aquest any, Hinojosa Packaging Group celebra el seu 75 aniversari i ha iniciat el seu primer Programa de Voluntariat Corporatiu. L’objectiu és involucrar als treballadors i treballadores de manera directa en l’estratègia de Responsabilitat Social Corporativa.

La primera activitat s'ha dut a terme en la planta Hinojosa Paper Alqueria, on s'ha posat en marxa una col·laboració amb la Creu Roja per a l'elaboració de kits de desdejuni destinats a famílies en situació de vulnerabilitat.

En total, set persones va estar organitzant els 125 kits amb els aliments (cacao el polvo, galletas, pan de molde, leche, madalenas y cereals). Així mateix, la companyia va dissenyar i va fabricar les caixes que contenien els desdejunis, que incloïen un dibuix d'un tauler de parxís i les fitxes necessàries per a l'entreteniment dels més xicotets. Aquesta activitat va impactar positivament tant en les famílies com en els mateixos voluntaris, els qui van tindre l'oportunitat de conèixer-les al realitzar el lliurament dels kits en primera persona.

Mitjançant aquesta iniciativa, i addicionals que el grup està desenvolupant de manera simultània en altres de les seues plantes, Hinojosa es compromet amb les necessitats de les localitats en les quals opera i col·labora amb elles per a trobar la manera de generar un impacte ambiental i social positiu involucrant als seus treballadors.