El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Fan una xerrada d'autoprotecció en cas d'incendi a l’Estepar

Diversos veïns van acudir a la xerrada. / Aj. Alcoi
Dins de les activitats de les festes de la urbanització

Personal del Departament d'Emergències i Protecció Civil de l'Ajuntament, juntament amb la direcció de la demarcació d'Alcoi de la Conselleria de Medi Ambient, van impartir una xerrada sobre les mesures d'autoprotecció a adoptar en les parcel·les i zones comunes de la urbanització per minimitzar el risc d'incendis i impedir la seua propagació en cas de produir-se. Aquesta activitat es troba dins de les programades de les festes de la urbanització.

Personal del Departament d'Emergències i Protecció Civil de l'Ajuntament, juntament amb la direcció de la demarcació d'Alcoi de la Conselleria de Medi Ambient, van impartir una xerrada sobre les mesures d'autoprotecció a adoptar en les parcel·les i zones comunes de la urbanització per minimitzar el risc d'incendis i impedir la seua propagació en cas de produir-se. Aquesta activitat es troba dins de les programades de les festes de la urbanització.

Raül Llopis, regidor de Seguretat, ha destacat "l'interés demostrat pels veïns la col·laboració és fonamental per evitar els incendis forestals que tant de mal causen al nostre entorn".