El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Fantasia, color i molta sostenibilitat en els carnestoltes dels 'coles' d'Alcoi

ARAMULTIMÈDIA ha estat en el carnestoltes de 4 col·legis: Carmelites, Romeral, Esclaves i Horta Major amb l'IES Andreu Sempere i el Tomás Llácer. T'oferim vídeo de tots!

Sens dubte és l'any de la conscienciació i el medi ambient, i el reciclatge, la natura, i la terra malalta han sigut protagonistes en els carnestoltes escolars. També l'actualitat s'ha vist reflectida, amb referències a la sanitat i el coronavirus. Però el que demostren aquests carnestoltes és la imaginació i creativitat dels joves, amb disfresses molt originals i divertides. ARAMULTIMÊDIA t'ofereix fins a 4 vídeos.

El Carnestoltes més matiner ha sigut el del CEIP El Romeral, que ha omplit de música i rialles Santa Rosa. 

Poc després el centre era el punt d'atenció amb el carnestoltes de les Carmelites, acompanyats d'AIN, l'Associació d'Integració dels Xiquets. Atenció a les originals disfresses. 


A l'Eixample, tres centres s'uneixen cada any per aquesta desfilada: el CEIP Horta Major, el col·legi d'educació especial Tomás Llácer i l'IES Andreu Sempere. Una crida d'atenció per a cuidar més de la terra ha sigut el tema triat pels tres centres. 


I ja al migdia a la Zona Nord han sigut els alumnes de les Esclaves els que han eixit a festejar carnestoltes, però també a enviar un missatge de sensibilització cap a la natura.