El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

FEDAC celebra els avanços per a l'aplicació de la Llei d'Àrees Empresarials

Reunió celebrada entre la patronal i el Conseller Climent.

La patronal també agraeix la inversió de 27 milions d'euros per a 2020 en concepte de millora dels polígons valencians.

La patronal de l'Alcoià i el Comtat -FEDAC- celebra els avanços fets pel Consell per a l'aplicació de la nova Llei d'Àrees empresarials, que permetrà als polígons valencians optar a més ajudes i bonificacions fiscals.

El Conseller d'Economia Sostenible, Rafa Climent, ha confirmat a la patronal que aquest mateix divendres 13 de desembre el Ple del Consell de la Generalitat aprovarà el reglament jurídic que habilita la nova Llei. Era de fet l'últim tràmit pendent perquè comence a aplicar-se la Llei, que fou aprovada per les Corts Valencianes la legislatura passada. 

Ramón Juan, responsable del polígon de Cotes Baixes i membre de la directiva de FEDAC, valora aquest anunci de manera molt positiva: "L'estàvem esperant. I la veritat és que no hem perdut el temps perquè en aquest període hem avançat tot el treball possible per a poder sol·licitar la classificació de polígon avançat per a Cotes Baixes, per exemple, que ja tenia estructura com a àrea de gestió".

27 milions d'euros en ajudesa polígons

En un altre ordre de coses, des de FEDAC, Ramón Juan agraeix el treball fet des de la Conselleria d'Economia per a la millora de les àrees empresarials de la Comunitat. Segons Juan, "La de 2020 serà la tercera convocatòria de les ajudes en els últims anys per a polígons amb un pressupost de 27 milions d'euros. Són inversions que ajuden a millorar els serveis per a empresaris, ajuntaments i també per a millorar l'accessibilitat i la imatge d'aquestes àrees".