El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

FEDAC dona protagonisme a la Comarca

La directiva de FEDAC i les homanetjades
  • La Junta considera molt important vertebrar la representativitat de la Federació entre membres i empreses de diferents municipis de les Comarques.

Reestructuració de la Junta directiva de la Patronal FEDAC, que incorpora dues vicepresidències: una que procedeix de Cocentaina, i l'altra, de Muro. La Federació d'empreses de l'Alcoià i El Comtat aconsegueix, a poc a poc, referenciar-se com una entitat amb poder d'opinió i decisió en la zona.

Aquest divendres s'han formalitzat els canvis naturals en la Junta directiva de la federació d'empreses de les comarques -FEDAC-, que continua presidia per Natxo Gómez.

FEDAC incorpora als següents integrants: Diego Martínez i Mateo Gonzálbez són els nous vicepresidents en representació de l'empresariat de Muro i Cocentaina, respectivament. La Junta considera molt important vertebrar la representativitat de la Federació entre membres i empreses de diferents municipis de les Comarques.

Així queda la Junta:
 

President: Natxo Gómez

Vicepresident: Diego Martínez (Associació Comerç Serveis de Muro)

Vicepresident: Mateo Gozalbez (Associació de Comerç El Comtat)

Tresorer: Juan Ramón Juan (Área Industrial Cotes Baixes.)

Secretari: Juan Ramón Juan

Vocal: Antonio Pascual ASOTRAC, Transport)

Vocal: Alfonso Díaz (ASEMAC, Metall)

Vocal: Javier Expósito. (JOVEMPA)

Vocal: Indira Amaya de Ameglio (Turisme interior)

Vocal: Rafael Pérez (ACECA)


Reconeixement femení

FEDAC ha agraït a quatre empresàries d'Alcoi la seua col·laboració desinteressada en diferents activitats informatives i formatives en l'últim any. Leticia Jordá (Oleohidraulica Jordá), Liana Jordá (Top Nimbos), Magda Álvarez (Calzados Álvarez) i Lucía Pascual (Transportes Pascual), han rebut el reconeixement de l'entitat en un dinar de treball celebrat a Alcoi.

Natxo Gómez, president de FEDAC, ha agraït la seua col·laboració i valorat la importància que per a l'empresariat té l'associacionisme, i especialment l'aportació de les Dones a l'empresa. “Són quatre exemples clars i notoris de dones emprenedores i lluitadores amb les quals esperem comptar en el futur”.

FOTOS PER ORDE D'APARICIÓ: Liana, Lucia, Magda i Letícia