El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

FEDAC expressa la seua alegria davant de la noticia de la construcció de la rotonda d’accés nord a la ciutat

Des de EGM Cotes Baixes han insistit en la necessitat de construcció d’una rotonda prèvia que ajuda a diferenciar i distribuir el tràfic

La Federació ha mostrat estar molt contenta davant d'este anunci, que respon a una reivindicació que s'ha fet durant molts anys des de FEDAC i que consideren imprescindible per ajudar a reorganitzar el tràfic que va tant a la ciutat com el que es dirigeix cap al Polígon de Cotes Baixes.

La Federació d’empresaris de l’Alcoià-El Comtat, FEDAC, ha mostrat estar molt content de l’anunci realitzat des del Ministeri de Transport i mobilitat per a la construcció de la rotonda d’accés nord a la ciutat d’Alcoi.

Es tracta d’una reivindicació que porten molt de temps fent des de la federació i que han reivindicat perquè consideren vital per reorganitzar el tràfic i ajudar en la regulació d’accés de camions a l’àrea industrial de Cotes Baixes.

Natxo Gómez, president de FEDAC, ha assegurat que “es tracta d'una gran notícia per a les empreses i la ciutadania, el que portàvem sol·licitant anys i que sembla que es durà a terme. No obstant això, des de FEDAC, seguirem molt de prop la tramitació de la rotonda i la seua aprovació i la seua inclusió en els pressupostos generals de l'Estat. Per desgràcia, aquest tipus d'obres tarden a materialitzar-se més d'un any, sempre que no es registren imprevistos pressupostaris o del propi procés de licitacions i adjudicacions”.

Des de EGM Cotes Baixes han insistit en la necessitat de construcció d’una rotonda prèvia que ajuda a diferenciar i distribuir el tràfic entre vehicles que vulguen accedir a Alcoi, els que van a l’àrea industrial i també a les ambulàncies que van direcció a l’Hospital.