El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

FEDAC fa una crida a la ciutadania perquè consumisca productes de les Comarques

  • És moment de posar en valor la Indústria, el Comerç, el Turisme, les PIMES i les persones de les Comarques

La Federació d'empreses de l'Alcoià i El Comtat -FEDAC- ha editat un vídeo amb què pretén fomentar el consum de productes fets a les comarques i, per tant contribuir des de ja mateix a la recuperació econòmica. En el vídeo han participat el futbolista Molina, els actors Xavi Mira i Pepa Miralles i la periodista Maribel Vilaplana.

El vídeo #cuidemelqueésnostre circula des de dimarts per les xarxes socials de FEDAC i en ell es llancen missatges d'ànim per a la ciutadania de les Comarques i se'ls recomana obertament que consumisquen productes de la zona.

En temps de pandèmia i amb l'Economia paralitzada, FEDAC ha volgut provocar la reacció dels habitants de l'Alcoià-El Comtat als que ha demanat que, potser, ha arribat el moment de mirar la procedència dels productes que comprem.

En el vídeo participen persones rellevants socialment de les comarques. És el cas de l'actor Xavi Mira i l'actriu Pepa Miralles. També apareix un Jorge Molina amb el cabell rapat i la consultora i periodista, Maribel Vilaplana.

Al vídeo l'acompanya unes declaracions de Natxo Gómez, president de FEDAC:

 

 

FEDAC busca que aquest hàbit de compres locals es consolide en el futur, no únicament en el període de confinament. Per a Gómez, “evidentment la situació ara mateix no convida a triar establiments determinats per a realitzar les nostres compres, però quan s'alce l'aïllament, seguiran els problemes econòmics, amb el que serà encara més important defensar els nostres productes”.