El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Fedac fa valdre el comerç comarcal en època de crisi

La Federació d'empreses de l'Alcoià-Comtat anima a la ciutadania a confiar en el Comerç de proximitat de les comarques, del qual diuen "està absolutament preparat per a atendre els seus clients amb totes les garanties de seguretat que marca el protocol sanitari".

Rafa Pérez, president de l'Associació de Comerciants (ACECA) -associada a FEDAC-, ha apel·lat als ciutadans a confiar en el comerç de proximitat de totes les comarques. Segons Pérez, “estem en la línia d'eixida de la pandèmia, i encara que queda molt per recórrer. El comerç de les comarques està preparat per a atendre els seus clients amb la mateixa qualitat de servei de sempre, però a més complint amb el protocol sanitari i assortint els seus negocis de tots els productes necessaris”.

Pérez no oculta l'esforç que el sector comercial ha realitzat en els últims dies per a poder obrir les seues portes: “Hem sigut molt responsables i hem aplicat el sentit comú, complint amb totes les recomanacions de les autoritats sanitàries. És el moment ara de demostrar als nostres clients que el Comerç de Proximitat està a l'altura de les seues expectatives. Estem més que preparats per a atendre'ls”.