El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

FEDAC felicita la creació del portal d'ocupació de la Mancomunitat

La web de la Manco
  • "Aquesta eina ens és molt útil per a llançar les nostres ofertes. A més, donem oportunitats a les persones del nostre territori a optar a aquells llocs de faena perquè s'empren aplicacions i canals de comunicació propis que sorgeixen des de l'àmbit comarcal per a promocionar-les"

Des de la Federació d'empreses de les Comarques de l'Alcoià i El Comtat celebren la creació d'un portal d'internet que posa en contacte persones desocupades amb empreses que necessiten cobrir llocs de faena. Reconeixen que un dels problemes més greus que pateixen és precisament trobar persones qualificades al nostre territori.

La Federació d'empreses de les comarques de l'Alcoià i El Comtat –FEDAC- a través del seu president, Natxo Gómez, qualifica "d'eina necessària, útil i accessible a qualsevol persona o empresa” el portal d'Ocupació que la Mancomunitat de l'Alcoià i El Comtat ha posat en marxa recentment.

Per a Gómez, aquest tipus d'iniciatives són sempre benvingudes perquè estan pensades per a resoldre les necessitats –en matèria de recursos humans- de l'empresariat i també de les persones que no tenen treball o desitgen millorar o canviar el que tenen en l'actualitat.

Segons el president de FEDAC, “un dels problemes amb els quals els empresaris ens trobem habitualment és de la cerca i selecció de personal qualificat. Aquesta eina ens és molt útil per a llançar les nostres ofertes. A més, donem oportunitats a les persones del nostre territori a optar a aquells llocs de faena perquè s'empren aplicacions i canals de comunicació propis que sorgeixen des de l'àmbit comarcal per a promocionar-les”.

Referent al canal de comunicació de les ofertes i demandes d'ocupació, Gómez insisteix que ara com ara, xarxes socials i plataformes digitals són els mitjans més consumits, més fiables i més directes per a arribar als candidats a ocupar un lloc de treball. “Ens ha semblat molt interessant comprovar la mobilitat, la difusió i la repercussió que les ofertes de treball llançades fins ara han tingut en les xarxes socials”, ha assegurat Gómez.

Des de FEDAC confien que aquesta eina, que serà presentada en breu en Societat però que ja és totalment operativa a través del seu web i de les xarxes socials, es consolide i compte amb un gran volum d'ofertes i demandes de llocs de treball.

Finalment, Gómez advoca per continuar treballant en l'àmbit de la col·laboració mútua i total entre les entitats soci econòmiques de les Comarques com puga ser la Mancomunitat, CEEI, Campus universitaris, administracions i associacions empresarials.