El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

FEDAC s'incorpora a la 4a convocatòria d'Activa Àgora

La Federació d'Empresaris de l'Alcoià Comtat (FEDAC) serà el nou agent que s'incorpore a la 4a edició d'Activa Àgora, un programa gratuït d'assessorament per a emprenedors de tres mesos de durada. Enguany, les sessions formatives es desenvoluparen entre l'1 d'octubre i el 17 de desembre, i el termini per a presentar les candidatures finalitza el 24 de setembre.

D'aquesta manera, FEDAC uneix esforços amb el CEEI Alcoi-València i l'Ajuntament d'Alcoi, responsables de posar en marxa les tres edicions anteriors. Activa Àgora ofereix la realització de tallers formatius, tutories grupals, tutories individuals i una activitat final de presentació de projectes i networking. Tota la informació al voltant de la convocatòria, així com el formulari d'inscripció, es pot trobar en aquest enllaç.

La sala Àgora ha acollit aquest dijous la presentació de la quarta convocatòria. Jesús Casanova, director del CEEI Alcoi-València, recorda que en la passada edició es van inscriure 28 projectes, i que per a la present convocatòria ja es disposa de 5 sol·licituds. En representació de la nova incorporació, Natxo Gómez, president de FEDAC, assegura que aquesta iniciativa "pot generar sinergies dins del teixit empresarial de la comarca", posant en contacte els joves emprenedors amb els empresaris ja consolidats.

Gómez afegeix que la Federació que ell presideix pot aportar experiència i contactes, deixant al CEEI la responsabilitat d'aportar la tècnica. El regidor de formació i empresa, Alberto Belda, reconeix la "dificultat de posar en marxa un nou projecte empresarial", i posa èmfasi en el compromís de l'Ajuntament per facilitar la tasca dels emprenedors. Belda recorda altres iniciatives de suport empresarial, com les ajudes INMpuls, que acaba de llançar l'Ajuntament d'Alcoi.