El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

FEDAC demana que es vacune a 'fisios', dentistes, esteticistes i sector hostaler després dels grups de risc

Natxo Gómez / AM

FEDAC insisteix que "el cas de l'hostaleria és similar, amb l'agreujant que els mateixos treballadors estan en contacte directe amb moltes persones que, a més, es lleven la mascareta quan estan menjant".

L'ordre de la vacunació i totes les casuístiques també arriba a les nostres comarques. La Federació d'Empreses de L'Alcoià i El Comtat (FEDAC) ha demanat que, després de vacunar als grups de risc, es vacunen sectors "molt exposats" com el sector hostaler, personal del sector bucodental, maquillatge, esteticistes i fisioterapeutes.

FEDAC ha demanat "major concreció" en l'ordre de vacunació, després que s'hagen vacunat els majors, residents, dependents i els sanitaris.

Natxo Gómez, president de FEDAC, apunta que "són professionals necessaris per al dia a dia de les persones i són empreses que formen part del nostre teixit empresarial majoritàriament PIMES".


FEDAC insisteix que "el cas de l'hostaleria és similar, amb l'agreujant que els mateixos treballadors estan en contacte directe amb moltes persones que, a més, es lleven la mascareta quan estan menjant. El sector de l'hostaleria és un dels més afectats i que més està patint la Pandèmia a les nostres comarques. I quan es produïsca la desescalada, treballaran amb una gran exposició interpersonal".