El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L’Associació Provincial Turisme Alacant Interior participen a la Fira de Sant Isidre a Castalla

En aquesta fira han col·locat un estand en el qual els visitants han obtingut informació sobre allotjaments, establiments de restauració i altres ofertes turístiques d’aquesta zona de la Comunitat Valenciana.

L’Associació Provincial Turisme Alacant Interior, adherida a FEDAC, ha participat en la 27 edició de la Fira de Sant Isidre de Castalla, en la qual han informat a molts visitants mitjançant un stand on han donat informació sobre l’oferta turística de la zona, així com d’establiments de restauració i allotjaments.

Indira Amaya, presidenta en funcions de l’associació ha assegurat que aquesta fira és cada any més participativa i visitada i és per això que: “es converteix en un interessant aparador per als nostres restaurants, hotels i hostals. De fet, moltes persones s’han mostrat gratament sorpreses per la quantitat i la qualitat d’opcions turístiques amb les quals conten els municipis de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla”.

A més, l’Associació de Turisme d’Interior de la Província d’Alacant va aprofitar l’ocasió per a repartir entre els visitants exemplars de la guia turística confeccionada amb motiu de la fira de Fitur.