El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

FEDAC i CEEI uneixen esforços per a consolidar la creació d'empreses

A l'esquerra el president de FEDAC, Natxo Gómez. A la dreta Jesús Casanova, director del CEEI Alcoi-València

El conveni preveu formació, informació i tallers. També vol lligar els diferents emprenedors perquè puguen compartir experiències, errades i encerts.

La Federació Empresarial de l'Alcoià i el Comtat, FEDAC; i el Centre Europeu d'Empreses Innovadores, el CEEI Alcoi-València, signen un conveni per realitzar activitats conjuntes.

Tallers de formació, jornades informatives o trobades empresarials són algunes de les activitats que organitzaran de manera conjunta el CEEI Alcoi-València i la Federació empresarial de les nostres comarques, FEDAC. És gràcies al conveni que han firmat les dos institucions, i que té com a objectiu promoure l'emprenedoria´i la creació d'empreses, així com la seua consolidació en el nostre territori. A més a més, el conveni també preveu interessants propostes com la possibilitat de transmetre ferramentes i metodologies entre empreses, o rebre assessorament empresarial.

El president de FEDAC, Natxo Gómez, i el director del CEEI Alcoi-València Jesús Casanova, han signat aquest conveni que es posa en marxa ja mateix amb la primera activitat prevista: una jornada totalment gratuïta en la que s'oferiran claus per a llançar amb èxit una marca professional. Una activitat dirigida per Antonio Liu Yang, consultor de negocis entre la Xina i Espanya. Si estàs interessat en aquesta activitat, tens més informació ací.

Natxo Gómez explica que un dels objectius de FEDAC és "treballar amb col·laboració de la resta d'agents del territori i unir esforços en benefici de les nostres empreses. Som una federació d'associacions empresarials on s'integren les més importants firmes de l'Alcoià i el Comtat, i la col·laboració amb el CEEI beneficia a la nostra entitat i a les nostres empreses". Per la seua banda Jesús Casanova diu que el CEEI aposta per potenciar "el creixement de les empreses de forma col·laborativa" perquè "el futur del desenvolupament del territori està en funció d'aconseguir lligams de cooperació entre les entitats i els serveis de suport a emprenedors i empreses".