El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Feliços? Les fotos ho diran!

El CIP FP Batoi convoca un concurs de fotografia digital per als alumnes de les escoles UNESCO. Sota el tema 'Feliços?' es deixa un gran camp obert a la creativitat i originalitat dels alumnes. 

Tots els alumnes de centres associats a la Xarxa d'Escoles Valencianes UNESCO poden participar en aquest concurs de fotografia digital. Hi ha algunes consideracions tècniques que es poden consultar ací, en les bases, però en general es tracta d'un concurs molt obert on es vol fomentar la cultura, la creativitat i el raonament dels estudiants. 

Hi haurà tres premis econòmics de 100, 125 i 150 euros. I també les 20 millors fotografies s'exposaran a la sala de la Fundació Mutua Levante, patrocinador del concurs. El concurs el convoca el CIP FP Batoi, amb la col·laboració de l'Associació Fotogràfica Alcoiana. De fet, un dels membres de l'associació, Carlos Botella, ha presentat el concurs als estudiants de Batoi amb un taller de fotografia amb el mòbil, on s'han oferit consell i trucs. 

Presentació del concurs al CIP FP Batoi

Hi ha de termini fins al 15 de març per a presentar fotografies al concurs. També podeu estar assabentats de tot en els perfils del CIP FP Batoi a Facebook, Twitter o Instagram.