El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

El Pregó enceta el cap de setmana Modernista d'Alcoi

El Pregó enceta el cap de setmana Modernista d'Alcoi

Arriben els dies grans de la Setmana Modernista d'Alcoi. El cap de setmana del 20 al 22 de setembre, el poble d'Alcoi canvia d'època i es trasllada al segle XX. Per anunciar-ho, el periodista Aimar Bretos és l'encarregat de fer el pregó d'aquesta tercera edició. 

Més informació

El Pregó enceta el cap de setmana Modernista d'Alcoi

El PP demana un major impuls del vehicle elèctric

Cotxes elèctrics adquirits per l'Ajuntament

Els populars d'Alcoi han presentat al·legacions al Pla Estratègic de la ciutat per tal de demanar un major impuls del vehicle elèctric i de les infraestructures de recàrrega.

Consideren que s'haurien d'implementar les mesures necessàries per a desenvolupar els objectius que conté el Pla d'impuls del vehicle elèctric, on es parla d'uns objectius del 0,6% de penetració del vehicle elèctric per 2020, del 2,2% per 2025 i del 7,0% per 2030.

La regidora de la formació Amalia Payà creu convenient que "s'implementen objectius concrets per a impulsar el vehicle elèctric" i per això planteja "propostes assolibles, mesurables i que milloren el document presentat. La mobilitat sostenible d'una ciutat no pot tan sols dependre d'impulsar el transport públic o l'ús de bicicleta" conclou la regidora.