El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El MAF acull una exposició retrospectiva de l'artista alcoià Jordi Sellés

Obra de Jordi Sellés Pascual

L'exposició es podrà visitar de dimarts a dissabte de 10 a 14 h i de 16 a 19 h. Els diumenges i festius l'horari serà d'11 a 14 h.

La inauguració serà el dijous 12 de setembre a les 20 h.

La Sala Fernando Cabrera del Museu Alcoià de la Festa (MAF) acollirà una exposició retrospectiva de l'artista alcoià Jordi Sellés Pascual, serà a partir del pròxim dijous 12 de setembre. Sellés porta vora 3 dècades realitzant treballs per a la festa de Moros i Cristians en matèria de vestuari i attrezzo.

Aquest dibuixant alcoià realitza, entre altres modalitats artístiques, obres en aquarel·la i el plomí, sent la il·lustració al llapis on se sent més còmode. També realitza la seua tasca artística en el camp del disseny gràfic, elaborant treballs per a empreses i entitats.

Dins del seu repertori es troben obres de disseny de vestuari i attrezzo per a la Festa de Moros i Cristians, faceta en la qual treballa des de fa prop de 30 anys. També col·labora anualment amb il·lustracions per a la Revista de Moros i Cristians que edita la mateixa Associació de Sant Jordi (ASJ), realitzant així la portada de l'edició de l'any 2011.

Segons expliquen des de l'ASJ, la mostra "persegueix donar continuïtat a la dinàmica iniciada fa anys amb les dedicades a Rafael Guarinos, Luis Solbes o més recentment, Alejandro Soler, amb l'objectiu de fer valdre als diferents dissenyadors del món de la Festa".