El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Ferida una dona en un accident a Muro

Imatges facilitades pel consorci de Bombers

Accident a l'A-7, al quilòmetre 435. Una dona de 27 anys pateix politraumatismes després que el seu vehicle haja bolcat en l'autovia.

El vehicle sinistrat ha bolcat en l'autovia i han intervingut els Bombers per traure la dona, que ha quedat atrapada dins del cotxe. Emergències l'ha traslladada fins a l'Hospital Verge dels Lliris amb politraumatisme.

L'accident ha tingut lloc a les 7.40 hores d'aquest 20 d'octubre a l'autovia, en el quilòmetre 435 a l'altura de Muro. No s'han concretat les circumstàncies de l'accident, on s'han vist implicats dos vehicles. Un d'ells ha bolcat, deixant a la conductora, una dona de 27 anys, atrapada dins del cotxe.

Fins al lloc dels fets han acudit els Bombers dels parcs de Cocentaina i Ibi, amb un furgó de salvament, una bomba urbana lleugera i una unitat de comandament; per a traure la dona de la ferralla del cotxe. I ha sigut atesa per politraumatismes pels serveis sanitaris, una unitat del SAMU i altra de Suport Vital Bàsic, SVB; que posteriorment han traslladat la víctima a l'Hospital Verge dels Lliris.