El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Ferit greu un home en un accident en l'encreuament de la Font dels Patos

Fotos de la Poli Local d'Alcoi
  • Un encreuament, insistim, perillós, amb poca visibilitat (sobretot per als vehicles que baixen del Baradello Gelat) i per als que s'incorporen a la carretera cap a Alcoi venint des de Bocairent o el mateix Baradello.
  • Es recupera el jove, vinculat a un equip de futbol d'Alcoi, a l'hospital d'Alacant

El jove accidentat es troba ingressat en l'UCI de l'Hospital d'Alacant i ha recobrat la consciència aquest dissabte de matí. Té una cama molt afectada pel cop i un hematoma al cap. El succés tenia lloc aquest divendres de vesprada entre un jove que conduïa una moto i un cotxe en el perillós encreuament de la Font dels Patos.

A mitjan vesprada d'aquest divendres, s'ha registrat un accident a l'encreuament de la Font dels Patos i on conflueixen les carreteres comarcals que condueixen des d'Alcoi a Banyeres i Bocairent.

No hi ha transcendit exactament com es va registrar el sinistre. Sí se sap que un vehicle ha col·lidit amb una moto. Com sol passar en aquests casos, el major perjudicat ha estat el motorista, que ha quedat gitat a terra durant molts minuts fins que les assistències sanitàries l'han atés. En previsió de tindre lesions greus, ha estat traslladat en helicòpter a Alacant. Presentava evidents ferides a una de les seues cames i un fort colp al cap.Un encreuament, insistim, perillós, amb poca visibilitat (sobretot per als vehicles que baixen del Baradello Gelat) i per als que s'incorporen a la carretera cap a Alcoi venint des de Bocairent o el mateix Baradello.

El carril descendent cap a Alcoi ha estat interromput durant bona estona i mentre arribava l'helicòpter.

La Policia Local s'ha personat al lloc tal com reflecteix el seu perfil de Facebook.