El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Fernando Miró, afectat: "Amb l'ajuda de tots vencerem l'ELA"

Fernando Miró, amb la samarreta de la jornada, acompanyat del director de l'Hospital José Manuel Moltó, la regidora Aroa Mira, Délia Gonzálvez d'ADELA CV, i Zebida Leal, una de les professores de Zumba
Balla Zumba per l'ELA. La cita és per al pròxim diumenge 4 de febrer al llarg de tot el matí al Poliesportiu Francisco Laporta d'Alcoi

És la tercera edició del ja conegut Zumba per l'ELA, en el que tots podem ajudar als afectats d'aquesta malaltia amb una donació de 10 euros i un matí de ball, solidaritat i companyia. Serà el pròxim 4 de febrer. 

Arriba una nova edició del Zumba per l'ELA. Serà el pròxim 4 de febrer al Poliesportiu Francisco Laporta, al llarg de tot el matí. L'entrada costa 10 euros i amb ella tens aigua, una masterclass amb 12 professors de Zumba vinguts de tota Espanya, i una samarreta especial (açò tan sols per als 400 primers).

Tot el recaptat serà per a ADELA CV, l'associació de suport als malalts i famílies afectades per l'ELA, una malaltia molt complicada. De fet, el neuròleg i director de l'Hospital Verge dels Lliris, José Manuel Moltó, la qualifica de "catastròfica, una malaltia tremenda perquè manté la capacitat cognitiva però perden les forces de manera progressiva. Els malalts són molts conscients de la seua discapacitat". Tot i ser rara, sí que hi ha una important investigació en marxa arreu tot el món per trobar-ne tractament.

Per la seua part, des d'ADELA expliquen que destinaran els guanys a costejar un projecte de fisioteràpia molt beneficiós per als afectats. Precisament un dels afectats, Fernando Miró, ha fet una crida curta però clara, i assegura que "amb l'ajuda de tots vencerem l'ELA".

La regidora de Benestar Social Aroa Mira explica que s'incrementen els assistents any rere any. No debades, en aquesta tercera edició han posat a la venda 600 entrades que confien esgotar. Aroa Mira assegura que "Alcoi és molt solidària, sempre que se'ls demana ajuda, ací estan"