El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Fernando Pastor, diputat del PP, reclama al Consell "seny i sensatesa, que no posen més pals en les rodes" del projecte Alcoinnova

El diputat pel PP en les Corts, Fernando Pastor
Noves reaccions arran l'última sentència a favor d'Alcoinnova

El portaveu de turisme del grup popular a les Corts, l'alcoià Fernando Pastor, demana que es deixen de "posar traves" al projecte d'Alcoinnova, i reclama als consellers Maria José Salvador i Rafael Climent que s'assenten amb La Española per a concretar les necessitats que tenen i posar en marxa el parc tecnològic. Tot després de l'última sentència a favor del projecte empresarial.

Continuen les reaccions després de l'última sentència que rebutja un nou contenciós de l'Ajuntament i que aferma el projecte d'Alcoinnova a la Canal. Si fa uns dies el portaveu de Ciutadans Alcoi Jordi Sedano demanava celeritat, hui ho ha fet també, des de València, el diputat a les Corts pel Partit Popular Fernando Pastor.

El portaveu de turisme del grup popular demana al Consell que "deixe de posar traves" al projecte d'Alcoinnova. Demana al govern valencià que "aplique el sentit comú i el trellat per a deixar de posar obstacles a un projecte empresarial important d'una històrica empresa valenciana de tota la vida, que factura 80 milions d'euros a l'any i que té previst generar cents de llocs de treball directes i indirectes, i que darrere té un important nombre de famílies, el futur de les quals depén de què aquesta tinga o no èxit".

Fernando Pastor fa referència a dos consellers en concret, Maria José Salvador, consellera d'obres públiques i vertebració del territori; i Rafael Climent, conseller d'economia sostenible. Pastor assegura que cap dels dos "s'ha dignat a seure amb aquest grup empresarial per a vore quins problemes i necessitats tenen", i lamenta que mentre no col·laborem amb La Española per a posar en marxa Alcoinnova, "al mateix temps aproven tres milions d'euros d'ajuda directa i nominal a una empresa d'aviació". 

Són unes declaracions que Fernando Pastor ha oferit a València, en una roda de premsa en les Corts.