El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Fernando Rius, Sant Jordiet 2020

El teatre del col·legi Salesians ha acollit la presentació del protagonista de les festes: Fernando Rius, de la Fila Chano, Sant Jordiet 2020.

Segona generació de Sant Jordiets als Salesians. Fa 30 anys era Fernando Rius pare, i hui es presenta oficialment al fill davant el món fester. Fernando Rius pare ha desitjat al seu fill que gaudisca d'aquest any com ho va fer ell.

El Teatre Salesians estava de gom a gom de joves estudiants impacients per a donar la benvinguda al nou Sant Jordiet, de la Filà Chano. Un xiquet "noble i inquiet", segons el director del col·legi, qui li ha regalat un martell de jutge, perquè siga un" referent per al tots companys com Sant Jordi ho va ser" Els encarregats de presentar l'acte han sigut antics Sant Jordiets, també alumnes del centre. De fet, el lliurament de la bandera entre el sant Jordiet 2019 i el Sant Jordiet 2020 ha sigut entre dos companys del col·legi.

 

El jove Fernando Rius ha mostrat ser espavilat, i amb ganes de representar la principal figura de la festa. 

Una al·legoria de la figura del patró d'Alcoi, i el repartiment de premis escolars, ha completat la festa de presentació del Sant Jordiet 2020.