El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Fernando Vallespín estarà a Alcoi per parlar dels 40 anys de la Constitució

Entre altres càrrecs, ha sigut president el CIS entre 2004 i 2008.

És una nova conferència del cicle 'Alternatives. Sessions de Ciutat' que organitza l'Ajuntament d'Alcoi. La conferència serà a l'Àgora el divendres 25 de gener a les 19:30 h.

El catedràtic de Ciència Política i de l'Administració, Fernando Vallespín, estarà a Alcoi per impartir la ponència 'Espanya: Reptes i oportunitats. 40 anys de Constitució Espanyola'. L'accés és lliure i gratuït, i no cal inscripció prèvia.

Vallespín ha sigut Vicerrector de Cultura i Director del Departament de Ciència Política de la Facultat de Dret de la Universitat Autònoma de Madrid. A més ha sigut professor visitant a les universitats de Malàisia, Veracruz, Frankfurt o Harvard. A més ha ostentat el càrrec de president del CIS entre 2004 i 2008. Actualment és Director Acadèmic de l'Institut Universitari d'Investigació Ortega i Gasset i de NovaGob.

Fernando Vallespín té una gran relació amb mitjans de comunicació del territori espanyol. Ha publicat nombrosos articles a El País i participa les emissores de RNE i la SER. En aquesta última és col·laborador habitual d'Hora 25 amb Àngels Barceló.