El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Ferran Cano declamarà el ban reial, escrit per Jesús Trelis

Comencen a desgranar-se les novetats per al Nadal Alcoià, i l’Ajuntament desvetla qui escriurà el bàndol reial i qui el declamarà. Ferran Cano i Jesús Trelis ens portaran tota la màgia d’Alcoi Ciutat del Nadal el pròxim 4 de gener.

Els dos periodistes alcoians han sigut triats per un dels actes més emotius del Nadal Alcoià: el ban reial que anima a tots els xiquets a portar-se bé i a tirar la carta a la burreta amb tots els seus desitjos.

Ferran Cano és conegut per presentar diversos programes en televisions del nostre territori, sobretot després de presentar l’informatiu Al Dia CV en Mediterráneo TV. També forma part de l’equip de guionistes del programa Animalades d’Àpunt, i és col·laborador en diversos mitjans com RadioAlcoy o el diari Levante. Cano serà qui es clave en la pell de l’Ambaixador per anunciar l’arribada dels Reis d’Orient a Alcoi.

Per la seua banda, el periodista Jesús Trelis és el redactor en cap de local en el diari Las Provincias des de fa més de dos dècades; i és molt conegut pel seu blog de cuina Historias con delantal.

Aquest any dos grans professionals de la comunicació alcoians, amb carreres consolidades en diferents mitjans de la Comunitat Valenciana col·laboraran perquè les nostres xiquetes i xiquets coneguen el missatge de Ses Majestats”, diu el regidor de cultura Raül Llopis, qui destaca la gran participació social en Alcoi Ciutat del Nadal.