El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Festa als balcons per als xiquets en Banyeres

L'Alcalde emet un ban especial dirigit als més joves per animar-los a seguir fent-ho tan bé com fins ara, i per a resoldre importants dubtes com on aconseguir el permís especial perquè el Ratolí Pérez puga visitar la teua casa, això sí, amb mascareta i guants.

Aquest dissabte a les 18 hores, els xiquets de Banyeres estan cridats a participar en una festa des dels seus balcons. Es posara música en l'emissora local perquè la puguen sentir tots al mateix temps i ballar. És una iniciativa del consistori dirigida especialment als xiquets, i a qui l'alcalde ha dirigit un original ban perquè sàpiguen que, com a part important de la societat, també estan fent-ho molt bé. 

En el ban es dóna altres alternatives als més joves, com participar en un concurs de dibuix que organitza l'oficina de turisme. També els assegura que quan acabe tot s'organitzarà una festa al poble, i els explica quina és la via per a demanar el permís especial que permetrà al Ratolí Pérez visitar la teua casa en cas de ser necessari