El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Festa i comerç s'uneixen en el primer concurs d'aparadors de Moros i Cristians

La Cambra de Comerç d'Alcoi, ACECA, la Federació de Comerç i l'Associació de Sant Jordi presenten la primera edició d'aquest concurs en dos modalitats: aparadors i ambient interior.

L'Associació de Sant Jordi presenta els Premis Sant Jordi a la decoració en comerços, és el primer concurs d'aparadors relacionat amb les festes de Moros i Cristians d'Alcoi. Des de l'ASJ asseguren que cal fer esforços per a potenciar una festa declarada d'Interés Turístic internacional, i en aquesta ocasió col·laboren amb la Federació de Comerç d'Alcoi i l'Associació de Comerciants ACECA, amb el suport de la Cambra de Comerç d'Alcoi.

Poden participar qualsevol comerç o tenda que tinga un establiment físic obert al públic en la ciutat d'Alcoi. Com no totes les tendes disposen d'aparador, hi haurà dos modalitats per als premis; decoració a l'aparador i decoració en l'interior de l'establiment.

Atenció, perquè cal inscripció prèvia en aquest enllaç, fins a l'1 d'abril com a màxim. Els paradors i decoració s'ha d'exhibir entre el 15 d'abril i el 6 de maig, dia que acaba la trilogia. Es preveuen premis de fins a 600 euros per als guanyadors. Totes les bases es poden consultar ací.