El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Festa i esport per acabar el 2022 a Alcoi

Una de les festes de cap d'any anteriors / Ajuntament d'Alcoi

Vora 800 persones participaran a la Sant Silvestre. 

 

Alcoi tornarà a tindre multitudinària festa de Cap d'Any a la Plaça d’Espanya. Abans de menjar-se el tradicional raïm i donar pas al 2023, se celebrarà la Sant Silvestre per a totes les edats.

Unes 800 persones s’han inscrit a la Sant Silvestre. Aquesta cursa, l’última de l’any, espera ser la fi de festa de l’esport. A les 16:30 h serà el torn dels més menuts, mentre que a les 18 h. participaran la majoria de corredors. Una de les novetats és que s'ha variat l'itinerari i ja no eixirà ni acabara en Cervantes com era habitual, sinó que ho farà des de la plaça d'Espanya. La llargària és la mateixa, al voltant dels 6 quilòmetres, però el tram que s'ha afegit des de Cervantes a la plaça d'Espanya es reduirà en el riu, on serà més curt.


I després, serà el torn de la Festa de Cap d’Any. Després de dos anys sense poder celebrar-se per motius sanitaris, a partir de les 23:30 h, començarà la música i l’espectacle de llums per donar la benvinguda al 2023. Aquesta festa és gratuita i oberta per a tothom. Els diferents djs seran presentats pel mític ‘Bartual’.