El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

"Festa o Filà!", el sainet de la VI Gala Somriures

Assaig del sainet

Torna una nova edició del sainet solidari, que en aquesta ocasió arreplega diners per AEPA, la Fundació per l'Anàlisi, Estudi i Prevenció d'Addiccions. Serà el pròxim 16 de novembre al Teatre Salesians. 

Un matrimoni està a punt de celebrar el seu 20 aniversari, i Mari, la dona, espera una sorpresa especial. La tindrà, perquè Paco ho té tot preparat, però, serà la sorpresa que espera ella? L'escriptora i directora Ana María García ens presenta un nou sainet per a la sisena Gala Somriures per Somriures. Serà el pròxim 16 de novembre al Teatre Salesians, en dos funcions, a les 18 i les 20,30 hores. Els beneficis seran en aquesta ocasió per a AEPA, la Fundació per l'Anàlisi, Estudi i Prevenció d'Addiccions. 

Atenció, perquè hi ha més formes de col·laborar. El mateix dia del teatre es farà arreplegada d'aliments per a Ashproal. I si no pots anar, també hi ha disponible una Fila Zero

La reserva de les entrades es pot fer al Facebook del Grup de Teatre San Mauro o l'Associació Sant Maure Màrtir, i arreplegar-les el dia de la funció en taquilla. També es poden comprar a La Tía Tula a tus pies, comerç al pont de Sant Jordi.