El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Festers, Ajuntament i hostalers de Cocentaina s'uneixen en la campanya contra les agressions sexistes #NOésNO

Mariona Carbonell, Bibiana Alcolea, Mireia Estepa i Hipòlit Borrás presenten la campanya

Cocentaina ha sigut un dels últims municipis en promoure una campanya contra les agressions sexistes durant les Festes de Moros i Cristians, que se celebren del 10 al 13 d'agost. Un dels punts forts d'aquesta campanya és que l'ha organitzat la Regidoria de Benestar Social amb la col·laboració de la Junta de Festes i l'Associació del Comerç.

Serà complicat no veure aquesta campanya a Cocentaina durant els dies grans de les festes, ja que estarà present a cartells, polseres i tovallons amb paper reciclat en més de 70 establiments. En la presentació ha estat l'alcaldessa contestana, Mireia Estepa, qui ha destacat que el municipi "s'ha de sumar al trencament del silenci contra les agressions sexistes". Estepa també ha reconegut la bona tasca de festers i hostalers per difondre el #NOésNO.

L'encarregada de dissenyar la campanya ha sigut Bibiana Alcolea. Ha comentat que per fer la campanya "s'ha basat en el cartell de festes" i, òbviament, predomina el color morat. Les tipografies són "variades" en les polseres i en els cartells. Cal destacar que en la campanya també es pot llegir fàcilment el número d'emergències (112) i el de la Policia Local (965590121).

En representació dels comerciants ha estat la regidora Mariona Carbonell, qui ha reconegut que estan "molt implicats" amb la campanya. La Junta de Festes també participa de la campanya. Per aquest motiu, el seu president Hipòlit Borrás "no voldria que aquesta campanya s'haguera de fer perquè significaria que tot estaria normal". Afirma que tots els festers i festeres "la veuen molt convenient".