El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Festers i festeres contestans gaudeixen d'una emotiva Presentació de Càrrecs

Les festes de Moros i Cristians en honor a Sant Hipòlit Màrtir es duran a terme enguany entre els dies 9 i 12 d'agost.

A l'acte, conduït pel periodista contesta Gabriel Pascual, es va descobrir el cartell anunciador dissenyat per l'artista i escultor contestà Moisés Gil i Igual i es va conéixer els quatre càrrecs de la festa contestana. Tot al vídeo.

Abraham Moltó García (Abanderat Moro de la Filà Manta Roja), Javier Pascual Motos (Abanderat Cristià de la Filà Creuats), Rubén Colomina Arroyo (Capità Moro de la Filà Bereberes) i Màxim Ferrer Sellés (Capità Cristià de la Filà Contestanos) ja s'han proclamat com a càrrecs festers de les festes de Moros i Cristians de Cocentaina 2019.

A l'acte, celebrat al Pati d'Armes del Palau Comtal, es va conéixer, a banda dels quatre càrrecs festers, el cartell anunciador de les Festes de Moros i Cristians en honor a Sant Hipòlit Màrtir. Aquest cartell ha estat dissenyat, enguany, per l'escultor contestà Moisés Gil i Igual. També, durant la nit, hem conegut al director de l'himne de festes el músic i professor contestà Edu Bernabeu Valls.

Per finalitzar l'acte, el Mantenidor de la presentació de Càrrecs, José Rafael Pascual Vilaplana, ha intervingut precedint a l'alcaldessa de la Vila Comtal, Mireia Estepa.

ARAMULTIMÈDIA ha estat a l'acte i t'ofereix aquest vídeo resum.