El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Festes 2020: Jordi Sellés farà el cartell i Àngel Lluís Ferrando dirigirà l'Himne

L'Ajuntament vol reconéixer la trajectòria de tots dos amb aquests nomenaments.

Jordi Sellés és conegut pels seus dibuixos, però també per la seua implicació amb els Moros i Cristians, amb el disseny de vestits i attrezzo. Àngel Lluís Ferrando és director, compositor i investigador musicològic.

L'Ajuntament acaba de fer públic dos dels nomenaments festers més populars: l'autor del cartell i el director de l'Himne, que per al 2020 recauen en Jordi Sellés i Àngel Lluís Ferrando. La regidora de festes Carol Ortiz assegura que "són dos persones molt adients per als llocs que exerciran, tots dos mereixen aquest reconeixement després d'una llarga i reconeguda trajectòria. Àngel Lluís, és un director que ha renovat la forma de fer concerts de banda en la nostra ciutat, innovant i donant-los un valor afegit i Jordi Sellés, fa anys que és un dels més destacats dibuixants alcoians. Amb aquest nomenament volem reconéixer la trajectòria de tots dos".

Àngel Lluís Ferrando serà el 55é director de l'Himne de Festes. Nascut l'any 1965, és titulat superior en Direcció d'orquestra i Musicologia. Ha sigut director artístic en diverses societats musicals, i des del 1987 compon, enregistra i dirigeix música per a teatre, dansa, cinema i televisió. També es dedica a la investigació, i actualment se centra en els arxius bandístics i la relació entre la música i la literatura.

Per la seua banda, Jordi Sellés, nascut en 1963, serà el que li done imatge a les festes del 2020 amb el seu cartell. Sellés defineix la seua obra com "realista, intimista i personal", i una de les seues fonts d'inspiració és el món àrab. És conegut per la seua implicació amb el món fester, amb tres dècades dedicant-se al disseny de vestits i attrezzo. I col·labora anualment amb l'Associació de Sant Jordi amb il·lustracions per a la revista de festes.