El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

'Fets a Espanya, Fets a l'Alcoià Comtat'

La campanya destaca els pilars de la indústria a les comarques: Tèxtil de la Llar, Tèxtil Moda, Tèxtil Sanitari i Processos Tèxtils.

El sector del tèxtil té futur i busca joves que vulguen desenvolupar la seua carrera professional en ell. És el missatge de la patronal ACETEX en la seua última campanya, amb tres vídeos que valoren les empreses i productes de les nostres comarques. Pots vore els tres vídeos ací, a ARAMULTIMÈDIA.

Amb la campanya, ACETEX mostra les possibilitats professionals del sector, amb "perfils laborals associats al tèxtil, però pot ser més desconeguts", com són innovació, disseny, investigació o gestió sostenible de recursos. I per a mostra el següent vídeo, de segur que reconeixes a algun dels protagonistes:

 

 

 

Altre dels vídeos posa l'accent en la importància del producte tèxtil en el nostre dia a dia.

 

 

El president d'ACETEX, José Martínez González, explica que "el futur del tèxtil està en els joves, i hem d'apostar per ells invitant-los a conéixer les nostres empreses, els nostres productes i les diferents àrees que engloba aquest sector".

La patronal ACETEX engloba 70 empreses, que suposen més de 2.200 llocs de treball. Pel que fa a la situació actual, Martínez assegura que "som un sector que ha travessat moltes crisis i hem sabut tirar endavant", i per aconseguir-ho, "necessitem a les noves generacions de professionals preparats, que vegen aquest sector atractiu i vulguen desenvolupar la seua carrera en ell". Martínez recorda que actualment les empreses de la zona tenen dificultats per a la contractació de professionals qualificats per atendre tota la demanda de la indústria tèxtil.