El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Ficcions per estimular la creació literària i el treball en equip dels estudiants

Encara estan obertes les inscripcions per a participar en aquest concurs literari per a estudiants. Està dirigit a alumnes de segon cicle d'ESO, Batxillerat o Cicles Formatius, i un dels objectius és potenciar la nostra llengua. 

Poden participar els alumnes de 14 a 18 anys, de manera individual o en grups de fins a 3 persones. Es pren com a inici el principi de cinc novel·les: Bitllet d'anada i tornada de Gemma Lienas, El Navegant de Joan-Lluís Lluís, Canto jo i la muntanya balla d'Irene Solà, Història de Leandre i Hero de Joan Roís de Corella i Kafka i la nina que se'n va anar de viatge de Jordi Sierra i Fabra. I a partir d'ací han de preparar un relat curt en tres capítols, que es publicaran en les dates que es concreten en el concurs. Els premis són consoles i telèfons intel·ligents. Per cert, que també hi ha premis per als professors més motivadors. 

El concurs està organitzat per AMIC, l'Associació de Mitjans d'Informació i Comunicació de la qual ARAMULTIMÈDIA forma part. Des que s'han obert les inscripcions, ja s'han inscrit més de 1.000 estudiants de 118 col·legis i instituts, i es preveu superar la xifra de l'any passat, quan participaren més de 3.800 estudiants. 

Per a més informació i inscripcions, ací tens la web del concurs