El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Filaes de gom a gom durant les tres jornades de 'tares' Samarita a Alcoi

Filà Cordon durant el concurs de tapes / AM

En moltes de les filaes, les tapes s'han acabat en només dues hores.

L'Associació Cultural Samarita ha tornat a dinamitzar l'economia local gràcies a les tres jornades del Concurs de Tapes. Han participat un total de 15 filaes i totes elles han estat de gom a gom.

En l'última jornada de tapes han participat Benimerins, Asturians, Miqueros i Cordoneros. Les tapes, acompanyades de plis plai o cervesa, han sigut un bon tret d'eixida en aquest mes fester. Ací podeu veure imatges de les filaes participants durant aquest 13 d'abril.


ARAMULTIMÈDIA ha fet un seguiment del concurs de tapes de les tres jornades amb fotos i vídeo amb entrevistes. Les filaes que han participat durant les dues primeres jornades i han sorprés a tothom han sigut: Navarros, Vascos, Contrabandistes, Muntanyesos, Realistes, Judios, Alcodianos, Magenta, Aragonesos, Marrakesch i Gusmans.


Tast de café licor
Altra de les activitats que organitza l'Associació Cultural Samarita és el tast de café licor. Després d'unes rondes prèvies, la seu de l'associació, ubicada al Carrer Sant Mateu, ha acollit la gran final.
El guanyador ha sigut David Gisbert, dels Mudejares. En segon i tercer lloc han quedat Aurélia Domenech (Filà Gusmans) i Perfecto Vidal (Filà Chano), respectivament.