El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Filant idees, teixint art: "L'exposició ideal que a l'IVAM li agradaria fer sempre"

El centre d'art IVAM CADA Alcoi acull fins al 29 d'octubre l'exposició 'Filant idees, teixint art'. Es tracta d'una mostra d'art on el tèxtil és el fil conductor, en la qual han participat entitats alcoianes com Aitex i el Campus d'Alcoi de la UPV. "És l'exposició ideal, que a l'IVAM li agradaria fer sempre", ha assegurat el director de l'Institut Valencià d'Art Modern, José Miguel García Cortés.

Els promotors de l'exposició la defineixen de la següent manera: "La lluita feminista, el tractament del cos, la definició d'identitats o la protesta social i política són alguns dels temes pels quals l'espectador viatjarà a través de les obres de Clemencia Labin, Polly Apfelbaum, Joana Vasconcelos, Cosima von Bonin, Kimsooja i Yinka Shonibare entre altres".

Aitex i el Campus d'Alcoi de la UPV han col·laborat en la iniciativa, concretament a través d'uns tallers impartits pels artistes Soledad Sevilla i Simon Zabell en les instal·lacions de què disposa la càtedra AITEX-UPV. Aquesta col·laboració ha permés "posar en marxa un procés col·laboratiu que vincule les activitats artístiques desenvolupades a l’IVAM CADA no solament amb els alumnes, la UPV i els artistes sinó amb la societat civil".