El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Finalitza 'Avalem Experiència 2018' amb diferents projectes i treballs

Avalem Experiència 2018 / Ajuntament d'Alcoi

L'ocupabilitat a les persones d'Alcoi és uns dels temes que més en compte es té, per això 'Avalem Experiència' és una nova oportunitat dins del món laboral.

Finalitza 'Avalem Experiència 2018', una iniciativa que ha tingut com a objectiu principal millorar l'ocupabilitat de les persones desocupades majors de 30 anys. Per a fer possible aquesta acció ha sigut necessàries dos plans de subvencions, tant el 'Projecte d'Ocupació CIDE Alcoi' i el 'Projecte d'Ocupació MAM Alcoi', les dos amb el mateix objectiu, l'ocupabilitat, i amb una subvenció de 271.056,38 euros.

El contracte ha sigut de desembre de 2018, fins a junt de 2019, en el que han contractat a 17 persones, les quals s'han encarregat de diferents projectes i treballs, dos respecte al medi ambient, altres dos d'aplicació de les noves tecnologies a la seguretat i la cultura.

Pel que fa als treballs de medi ambient, s'han realitzat dos projectes, un sobre 'Educació Ciutadana per a la Separació de Residus', i un altre de 'Prevenció d'incendis', i per la part de les noves tecnologies, altres dos projectes, un sobre 'Control, Estandardització d'Alarmes i Programa de Gestió Informàtica Aplicada a la Seguretat', i un de 'Digitalització, Tractament i Conservament de l'Arxiu Municipal'.

Segons Alberto Belda, regidor d'Ocupació i Empresa, destaca que “acaba l'edició 2018 'd’Avalem Experiència' a Alcoi, finançat pel Fons Social Europeu, on set persones majors de 30 anys han desenvolupat diferents projectes. Els resultats demostren que són projectes que han servit per a millorar la nostra ciutat pel que esperem que la nova convocatòria 'd'Avalem Experiència'”.

I es que cal recordar que ja s'hi han posat per als ciutadans les noves preinscripcions d'elecció per al pròxim 'Avalem Experiència', amb la novetat d'incorporació de 'l'Avalem Jove', tractant l'ocupabilitat també en persones menors de 30 anys.