El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Finalitza el programa ‘Emprende Digital’ de la Cambra de Comerç d’Alcoi amb 3 projectes premiats

Autoritats i participants / AM

Els premis compten amb 'coaching empresarial' i facilitats per portar endavant els projectes. 

Silvia Arroyo, Sergio Andrés i Jonathan Blasco són els joves emprenedors que han guanyat els tres premis del Programa ‘Emprende Digital’ que promou la Cambra de Comerç d’Alcoi. Aquest programa és un taller d’ocupació que els ajuda a trobar novés oportunitats professionals.

El premi atorgat a Sergio Andrés ha sigut per ‘Empresa de proximitat’. La seua iniciativa naix com a oferir ‘free tours’ (rutes turístiques de lliure aportació per al guia) i el premi és un any gratis com a soci de JOVEMPA i 6 mesos de ‘coaching’ empresarial.


Un altre premi atorgat ha sigut a Silvia Arroyo. Es tracta del guardó al ‘projecte social’ per ajudar a les persones que pateixen problemes amb la salut mental. El premi compta amb un ‘programa de compatibilitat RT-COM i 6 mesos de ‘coaching’ empresarial.


L’últim premi ha sigut el ‘New generation’ atorgat a Jonathan Blasco. El projecte es basa en una web dedicada a la compravenda de negocis. El premi compta amb 6 mesos gratuïts de despatx en l’INCUB de la Cambra de Comerç i 6 mesos de ‘coachin’ empresarial.


En l’acte han estat presents professors del programa, autoritats i antics emprenedors que també han fet distints cursos i mentoritzacions a la Cambra de Comerç. El seu president, Pablo de Gracia, ha donat l’enhorabona a tots els participants i ha insistit en que ha sigut difícil decidir als premiats pel gran nivell. De Gracia assegura que “hem de mostrar l’entusiasme per muntar una empresa” amb aquestes iniciatives.


En representació de l’Ajuntament, el regidor d’Ocupació, Alberto Belda, ha recordat que és “fonamental fomentar l’emprenedoria a la ciutat”, ja que “la majoria del teixit empresarial d’Alcoi són PIMES”. Lorena Zamorano, regidora de Turisme, també s’ha sumat a l’acte i ha animat a les institucions a “retenir el talent que està format-se”.