El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Finalitza el VI 'CampusTec' del Campus d'Alcoi de la UPV

Durant les dos setmanes que ha durat, han assistit al voltant de 47 alumnes de 23 centres educatius de les províncies d'Alacant i València.

El 'CampusTec' tanca un altre any amb una gran acollida i recepció per part dels assistents. A més a més, aquesta ja és el segon any en el qual realitzen el 'CampusTec' i el 'CampusTec Avançat' paral·lelament. Tot açò no haguera sigut possible sinó fora pel treball realitzat pel Campus d'Alcoi de la Universitat Politècnica de València (UPV) i per la col·laboració per part de la Càtedra d'Alcoi Ciutat de Coneixement.

Després de dos setmanes on s'han realitzat diferents tipus d'activitat i tallers com robòtica, disseny, Internet i desenvolupament de videojocs, el nombre d'estudiants assistents és més que notable, arribant a les xifres de 47 alumnes de 23 centres educatius de les províncies d'Alacant i València, els quals eren tant de secundària, batxillerat i de formació professional (Onil, Bocairent, L’Olleria, Mislata, Ibi, Muro, Novelda, Xixona, Agres, Sils, Belgida, Ontinyent, Biar, Sant Vicent del Raspeig, Aielo de Malferit i Alcoi).

I com cada any, els alumnes han hagut de mostrar els projectes al públic, aquesta vegada a la Sala Multiussos de l'Edifici Carbonell, on han fet gala de la seua creativitat i treball que han estat fent durant dos setmanes. Són el nou futur.