El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Finalitza la segona fase de millora en el barri de Els Clots

Els Clots

En aquesta fase s’ha treballat en els tres carrers que els tècnics van determinar que es podia actuar amb la subvenció concedida

Ja han finalitzat les obres de la segona fase de les obres de millora delbarri de ‘Els Clots’. Després d'una primera fase als carrers Llibertat i ElsClots, ara s’ha actuat en el carrer que va determinar els tècnics que espodria dur endavant les actuacions amb la subvenció rebuda, els carrersPintor Laporta, Pare Vitòria, i Llibertat. L'import de l'actuació ha segut dede 132.385 euros i ha aprofitat per a millorar el clavegueram, elsembornals, les voreres, l'asfaltat i l'accessibilitat.

Aquesta segona fase l’ha realitzada Aglomerados del Sureste per 132.385 euros. Recordem que les obres de la primera fase de la renovació del clavegueram del barri de Els Clots, van ser adjudicades per 149.719,99 euros, a l'empresa Sigma Infraestructuras SL.

L’actuació ha consistit en la instal·lació d’un nou clavegueram amb canonada de PVC, realitzant totes les escomeses dels habitatges d'aquests carrers que ara es connecten directament als pous nous. A més han construït una nova xarxa d'aigua potable i d'embornals, i també noves voreres, més àmplies, passant d'1,12 metres a 1,5 metres, amb passos de vianants accessibles. Finalment van fer els treballs de fresat de l'asfalt que hi havia i reasfaltat acabant amb la senyalització horitzontal. Cal ressaltar que l'empresa
també ha portat a terme la millora plantejada en l'annex del plec de condicions que consisteix a asfaltar també els trams de carrer Llibertat entre els carrers Oliver i Pare Vitòria, i la reposició de les voreres d'aquest mateix tram.

L'edil d'Obres i Accessibilitat Universal, Jordi Martínez, explica que «Després de molts anys d’abandonament d’aquest barri estem treballant per millorar-lo de la mà del veïnat. Aquesta actuació millorarà la vida de la gent que viu en aquest barri alcoià, des de l’ajuntament seguirem treballant per millorar la qualitat de vida de tota la ciutadania i tots els barris, ara mateixa estem actuant en el barri de la Sang i pròximament ho farem en Sant Pancraç».