El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Finalitza la venda online d'entrades per al Campament Reial d'Alcoi. Ja només es poden comprar al Mercat del Nadal

Ja no queden entrades per internet

3.000 entrades disponibles que es poden comprar a la Glorieta el dissabte 8 i diumenge 9 de desembre

En poc més d’una hora, s'han exhaurit les 4500 entrades que s'han posat a la venda en internet per al Campament de l'Escrivà i l'Ambaixador (el que s'ha visitat en els últims anys). La venda ha estat pràcticament saturada i només ho han aconseguit alguns privilegiats.

El Nadal Alcoià és un autèntic fenomen a les nostres comarques i més enllà. La iniciativa de l'Associació Cultural Samarita, que se celebra el 5 de gener al matí i arriba a la 4a edició, ha venut 9.000 entrades en només dos dies. Aquest 4 de desembre s'han venut 4.500 entrades per al campament de l'Escrivà per pujar en autobús i a peu. Segons s'ha pogut veure al facebook dels Samarita, una hora abans de l'inici de la venda, hi havia 202 usuaris actius dins la plataforma de venda en línia d'Entradas a tu alcance i 10 minuts abans hi havia 3900 persones preparades per comprar. Ni un concert d'U2!

Però aquestes 9.000 entrades no són les úniques que donen accés al Campament Reial. Una novetat d'enguany és que en el Mercat del Nadal que tindrà lloc a la Glorieta també es podran comprar entrades per als dos campaments accedint sense bus o amb servei d'autobús. Encara no s'ha confirmat l'horari concret, però es podran comprar el dissabte 8 i el diumenge 9 de desembre a la Glorieta.