El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

L'Alcoyano, ni cara a l'aire (1-0)

L'Alcoyano, ni cara a l'aire (1-0)

Situació límit del Deportivo que no alça el cap i que mostra una debilitat defensiva més que preocupant. El Celta B ha guanyat 1 a 0, i gràcies. Pitjor que un flan, sense perill i sense idees. Rubio ha estat el millor amb dos dispars molt perillosos. La volta al Collao, decisiva, però en tota la temporada només ha estat capaç de guanyar per dos gols a un rival: El barça B en la primera jornada (3-1).

Més informació

L'Alcoyano, ni cara a l'aire (1-0)

Finalitzades les obres al parc de Batoi d'Alcoi

EL parc de Batoi, després de les obres de millora/aj.
Els treballs s'han allargat durant mes i mig i han suposat una inversió de 39.700 euros

El parc infantil de Batoi ja presenta una renovada cara després de les obres d'adequació, que s'han allargat 6 setmanes i han suposat una inversió de 39.700 euros. S'ha retirat la gespa i s'ha instal·lat artificial, així com zones blandes per esmortir caigudes. També s'ha actuat sobre l'arena, aportant la necessària per recuperar el nivell. També s'han reforçat o reposat elements de fusta dels jocs infantils que estaven desgastats, i s'ha reubicat una de les estructures per tal d'agrupar-la a la resta del conjunt.

En els últims mesos estan fent-se diverses obres per millorar o adequar les zones verdes i parcs infantils de la ciutat, com s'ha fet en el ja reobert Parterre, o en Cervantes on les obres continuen en marxa.