El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Finalitzades totes les obres per a millorar el Col·legi Santa Ana d'Alcoi

S'han renovat els banys, s'hi ha arreglat la façana, s'han canviat les portes i moltes coses més.

Les obres per a millorar el centre escolar Santa Ana d'Alcoi ja han finalitzat donant al centre una harmonia diferent com canvi de portes, banys i façana entre altres coses

Des de juliol de 2017 fins desembre s'han dut a terme obres de millora en el Col·legi Santa Ana d'Alcoi. D'aquesta manera i amb tot finalitzat, els alumnes i les famílies poden gaudir d'un altre ambient i harmonia.

El Centre escolar s'ha transformat moltíssim, per tal d'afavorir l'ambient, cercant espais naturals on els seus alumnes cresquen tranquils, feliços i motivats.

Una de les primeres obres va ser la renovació dels banys de Primària i Infantil, fent-los amb un look modern i un toc més funcional.

També han retirat les xarxes protectores de seguretat de la façana i l'han arreglat a més de canviar les portes de les aules de primer cicle d'Infantil amb sistemes de seguretat.

A més una de les obres més rellevants, han sigut les del patí, vist que han construït unes graderies al llarg de tota la pista central, han canviat totes les tanques que envolten al col·legi, pensant en la seguretat dels alumnes, així com les xarxes situades darrere de les porteries de futbol-sala.

A banda s'ha renovat la zona de la barbacoa escolar, quedant ara oberta i, com sempre, a la disposició de totes les famílies.

I una de les millores més destacades ha sigut l'ampliació de la zona a l'aire lliure, que s'ha cobert amb gespa artificial, i que alberga un nou espai que en el qual es col·locarà un parc infantil i al seu costat hi ha un espai al qual des del Col·legi hem batejat com a “Aula Oberta”, i que està destinat a ser zona de relaxació i descans, lectura, dibuix, o fins i tot per a fer classes d'anglés, llengua, matemàtiques o ciències, en plena naturalesa i en un entorn tranquil.

En el vídeo podràs vorer totes les renovacions.