El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Finalitzen totes les activitats de l'exitosa Setmana de la Ciència de 2017 del Campus d'Alcoi

Setmana de la Ciència 2017 / Campus d'Alcoi
Més de 12000 participants en 52 activitats organitzades al campus i a les distintes seus universitàries

La Setmana de la Ciència del Campus d'Alcoi de la UPV ha estat formada per 52 activitats que s'han desenvolupat al mateix campus i a les distintes seus com són Banyeres, Bocairent, Villena, Mutxamel i Alfafara. Han participat unes 12.000 persones. La majoria han sigut estudiants de Primària, Secundària, Batxillerat i cicles formatius, encara que ha estat obert al públic en general que no es relaciona en la ciència de forma quotidiana

La Setmana de la Ciència 2017 del Campus d'Alcoi de la UPV ha estat formada per 52 activitats que s'han desenvolupat al mateix campus i a les distintes seus com són Banyeres, Bocairent, Villena, Mutxamel i Alfafara. Han participat unes 12.000 persones. La majoria han sigut estudiants de Primària, Secundària, Batxillerat i cicles formatius, encara que ha estat obert al públic en general que no es relaciona en la ciència de forma quotidiana.

Els aspectes tractats en aquesta Setmana de la Ciència han sigut l'internet de les coses, la robotització, els 'smartphone', el big data, la seqüenciació del genoma, les energies renovables, el bitcoin el fintech o les plataformes d'intercanvi entre particulars, entre d'altres. La Setmana de la Ciència 2017 ha tingut ponents com Ángela Nieto, Mónica Bragado, Nuria Oliver, Hermenegildo Garcia, Joaquín Arnau, Anna María Traveset, Juan Torres, entre d'altres.

L'esdeveniment ha estat organitzat pel Campus d'Alcoi de la UPV, en col·laboració amb la càtedra 'Alcoi Ciutat del Coneixement, subscrita a l'Ajuntament d'Alcoi i amb la col·laboració de la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia - Ministeri d'Economia, Indústria i Competitivitat. També ha donat suport la Diputació d'Alacant i Multiscan Technologies, entre d'altres col·laboradors i patrocinadors.