El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Finalment l'Eset Ontinet no jugarà en lliga EBA: Felix Climent deixa l'equip ontinyentí

Felix Climent no continuarà en el club col·legial.
  • El conjunt ontinyentí jugarà en 1a Nacional

Finalment, l'Eset Ontinet jugarà en 1a Nacional. Excepte miracle d'última hora, el conjunt col·legial no tindrà plaça en lliga EBA i haurà de competir en una categoria menys tot i les il·lusions i l'espera de recuperar la categoria perduda.

Una notícia dura, però que no variarà el full de ruta del nou entrenador, l'exACB Saúl Blanco qui serà presentat la pròxima setmana davant els mitjans de comunicació. El nou inquilí de la banqueta del sènior del Martínez Valls es va comprometre amb els ontinyentins amb independència de la categoria on haguera de jugar, i és per això que des de la junta directiva hi ha moltes esperances dipositades en el tècnic d'Oviedo.

Felix Climent deixa l'Eset
No ha passat el mateix amb un jugador de la primera plantilla. Félix Climent no continuarà a l'Eset al·legant 'situacions adverses', una decisió que ha compartit a les xarxes socials. Este adéu ha creat gran malestar en el club ontinyentí, ja que, segons l'entitat col·legial, Felix va donar la seua paraula de continuar una temporada més vestint la samarreta blanc-i-blava de l'Eset.