El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Fins a 41 graus a les nostres comarques amb risc d'incendi extrem

Mapa oferit per AEMET que correspon al dissabte 1 d'agost

El dissabte 1 d'agost serà el dia més calorós

Aquest divendres 31 de juliol i dissabte 1 d'agost es registraran temperatures molt altes a les nostres comarques fregant o inclús superant els 40 graus a les nostres comarques. Segons AEMET, a Alcoi i Cocentaina s'arribarà el dissabte als 40 graus en les hores centrals del dia, mentre que Muro registrarà 41 graus. La Generalitat dóna consells per combatre el calor com és no beure begudes alcohòliques o amb cafeïna, fer exercici després de l'eixida del sol. Per a aquest divendres, el risc d'incendi és extrem al nord de la provincia d'Alacant

L'onada de calor que afecta gran part d'Espanya també passarà per les nostres comarques. Aquest divendres hi haurà temperatures elevades, malgrat que el pic serà el dissabte 1 d'agost. Pel que fa a diumenge seran temperatures "més baixes" que no superaran els 37 graus.


Per municipis, a Alcoi i Cocentaina s'arribarà a 40 graus, mentre que a Muro podria superar-se i arribar fins als 41. Amb la finalitat d'evitar incendis forestals, Generalitat recorda que queden prohibides les cremes agrícoles entre l'1 de juny i el 16 d’octubre llevat que el pla local ho permeta expressament.


En els pròxims dies cal hidratar-se malgrat no tindre set i tindre cura de col·lectius vulnerables a la calor com puguen ser xiquets, persones majors o persones amb alguna malaltia crònica.

Temperatura dissabte a la nit a Madrid

El dissabte a la nit també estarem pendents de la temperatura a Madrid. El motiu és que a les 22 h, l'Alcoyano té un partit decisiu per pujar a Segona B davant el Lealtad de Villaviciosa.


Segons AEMET, a Las Rozas es registrarà una temperatura d'entre 28 i 25 graus entre les 22:00 h i les 0:00 h.