El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Fira, mercat medieval, ‘food trucks’ i molt més a la Fira de Sant Isidre de Castalla

Preparatius de la Fira / Ajuntament de Castalla

L'alcalde ha aclarit que l'esdeveniment s'ha reduït de 70.000 metres quadrats a uns 35.000 o 40.000 metres quadrats com a màxim. Aqueix esforç de concentració d'espais pretén evitar que hi haja carrers buits i que els visitants i veïns no troben espais abandonats o sense expositors ni sense activitats.

Castalla torna a acollir una renovada Fira de Sant Isidre del divendres 13 al 15 de maig. La principal novetat serà la concentració de tota l’activitat en menys superfície per tal de fer-la més atractiva. Hi haurà propostes per a tots els públics amb ‘food trucks’, fira per als més menuts, mercat medieval…

Totes les novetats han sigut traslladades al Consell Assessor de la Fira per part de l’alcalde, Antonio Bernabeu, i la regidora d’Hisenda, Gema Sánchez. A més de la disposició de tots els stands, també ha explicat la distribució d'aparcaments públics, dotació de lavabos, ubicació de casetes d'associacions, així com els tres punts d'informació en els accessos a la zona delimitada.

Per la seua part l'alcalde de Castalla, Antonio Bernabeu, ha informat els integrants del Consell de l'interés de l'Ajuntament per “revitalitzar l'esdeveniment”, per la qual cosa s'ha contractat l'empresa responsable de l'organització de la Fira de Tots Sants a Cocentaina, amb l'objectiu reordenar la Fira de Sant Isidre en aquesta edició 2022. Bernabeu també ha aclarit que l'esdeveniment s'ha reduït de 70.000 metres quadrats a uns 35.000 o 40.000 metres quadrats com a màxim. Aqueix esforç de concentració d'espais pretén evitar que hi haja carrers buits i que els visitants i veïns no troben espais abandonats o sense expositors ni sense activitats.

Finalment, la regidora de Turisme, Maite Gimeno, juntament amb Gema Sánchez, ha informat de les diferents activitats culturals i iniciatives enfocades a promocionar el turisme, que es desenvoluparan al llarg del pròxim cap de setmana pels carrers de Castalla, i que pretenen abastar als diferents rangs d'edat, ja que estan previstes per a tots els públics.

Espectacle eqüestre i més serveis

També s'ha informat el Consell Assessor que enguany no està previst realitzar l'espectacle eqüestre seguint les recomanacions dels tècnics i del director d'organització, la qual cosa no exclou la reincorporació d'aquesta activitat en la pròxima edició, si així es considera per la direcció tècnica.

A més de les conegudes novetats en restauració o distribució d'espais, així com activitats associades a la celebració, enguany les famílies trobaran espais per a fer més còmoda l'atenció a bebés, com són els canviadors.