El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Firmat a Madrid l'acord per construir a Alcoi 13 vivendes socials ecosostenibles

El Ministeri de Transports i la Generalitat impulsen la construcció de 4 promocions a la Comunitat Valenciana, tres a Castelló i València i la quarta a Alcoi.

Fa poc els contàvem que ja s'havia aprovat la llicència d'obres per a construir al centre d'Alcoi un edifici ecosostenible, i que comptarà amb 13 vivendes de lloguer social.

Doncs bé, este 20 de desembre s'ha firmat a Madrid l'acord entre el govern central i el valencià per a impulsar la construcció d'esta promoció de vivendes a Alcoi, dins d'un projecte pilot que construirà un total de 219 vivendes socials a tres municipis valencians: a més de les 13 d'Alcoi es construirà un edifici a Castelló amb 4 vivendes, i dos promocions a València amb un total de 202 vivendes. La inversió total de tot el projecte és de 29 milions d'euros, dels quals el Ministeri aporta 9,7 milions. En el cas d'Alcoi, la construcció de l'edifici suposarà una inversió propera als 2 milions d'euros

L'acord l'han signat la ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana Raquel Sánchez, el secretari general d'Agenda Urbana David Lucas, i el vicepresident i conseller de vivenda de la Generalitat Héctor Illueca, tots tres en la imatge que encapçala la notícia.