El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

FITUR ja coneix la Fira Modernista i el cicloturisme que ofereix Alcoi

Acte complet en vídeo

Potencial turístic natural i històrico-cultural. Madrid ja coneix la Fira Modernista i la Ruta BTT d'Alcoi. ARAMULTIMÈDIA també ha acompanyat a l'Ajuntament d'Alcoi en la presentació d'aquest esdeveniment i ofereix aquest complet vídeo

L'alcalde d'Alcoi, Toni Francés, i la regidora de Turisme, Lorena Zamorano, han presentat la segona Fira Modernista d'Alcoi. Estarà dedicada a Lorenzo Ridaura i se celebrarà del 17 al 23 de setembre de 2018. En la Plaça Central de l'stand de la Comunitat Valenciana s'ha projectat el vídeo on es mostra l'èxit de la primera edició de l'esdeveniment.

L'altra proposta que ha portat Alcoi ha sigut una nova ruta BTT, on els cicloturistes ja poden circular per una nova ruta molt prop dels parcs naturals de Font Roja i Mariola. A banda de l'expedició alcoiana que ha estat en FITUR, també ha donat suport a aquestes iniciatives la directora general de Turisme, Raquel Huete.

ARAMULTIMÈDIA també ha acompanyat a l'Ajuntament d'Alcoi en la presentació d'aquest esdeveniment i ofereix aquest complet vídeo.