El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

FITUR ja coneix la Fira Tots Sants, els Moros i Cristians, i el potencial turístic de Cocentaina

La festa de Cocentaina en Madrid / AM
Balanç "molt positiu" per part del govern contestà

Cocentaina ha estat inclòs a l'estand del Patronat de Turisme Costa Blanca. A més s'ha presentat la Fira de Tots Sants i s'ha donat a conèixer que la 672 edició de la mateixa tindrà lloc aquest 2018 entre l'1 i el 4 de novembre. Les festes de Moros i Cristians de Cocentaina també han tingut protagonisme a Madrid, concretament amb la presència de la Filà Bequeteros en la Gran Desfilada Provincial

Cocentaina ha estat present a la Fira Internacional de Turisme més important d'Espanya: FITUR Madrid 2018. La capital d'El Comtat ha estat inclosa a l'stand del Patronat de Turisme Costa Blanca. A més s'ha presentat la Fira de Tots Sants i s'ha donat a conèixer que la 672 edició de la mateixa tindrà lloc aquest 2018 entre l'1 i el 4 de novembre. Les festes de Moros i Cristians de Cocentaina també han tingut protagonisme a Madrid, concretament amb la presència de la Filà Bequeteros en la Gran Desfilada Provincial.

Mireia Estepa, ha qualificat d'èxit tot el que s´ha fet enguany perquè la població haja estat present a FITUR: “Han valgut molt la pena tots els esforços que s'han fet per a portar el nom de Cocentaina més enllà de les nostres comarques i per tota Espanya. Aquest tipus d'acció sempre suposen una inversió positiva que ens fa alimentar també eixe orgull de ser contestanes i contestans”.

Els regidors de Turisme, Antonio Hernández, i de Fira, Mariona Carbonell, també han estat a Madrid. Hernández apunta que "hem fet molt bona difusió, tant amb aquestes accions més concretes com, d'una forma més extensiva, donant a conèixer Cocentaina amb tots els seus potencials. Per exemple, amb una campanya concreta aprofitant l'arribada de la Setmana Santa, o amb una altra forma de visitar l’entorn contestà: el cicloturisme, un nou vessant de fer turisme que uneix l’àmbit esportiu i de riquesa cultural que permetrà conéixer les pedanies al voltant de Cocentaina".

Mariona Carbonell, per la seua banda, indica que “estem molt contentes perquè hem donat molta informació sobre la Fira de Tots Sants. Molta gent ens han preguntat i hem tractat de donar tots els detalls a nivell informatiu però també visual amb la projecció d'imatges molt potents i emocionals”.