El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

FITUR coneix la tecnologia aplicada al turisme de la mà de l'empresa alcoiana Doblemente

Pau Ferri, directtor de Doblemente, a FITUR

Doblemente facilita tecnologia a empreses i agències turístiques. Té presència en 10 països, projectes en Mèxic o Argentina. A FITUR té molta presència amb estand propi.

La consultora informàtica, Doblemente, és l'empresa en una presència major de les 4 que han vingut a la Fira Internacional del Turisme (FITUR) des de JOVEMPA Alcoià i Comtat, almenys en l'aspecte físic i d'accessibilitat, ja que compta amb estand propi.

És la dècima vegada que aquesta empresa alcoiana creada en 2002 sota la direcció de Pau Ferri està present en en Madrid amb el doble objectiu de "mantindre les relacions amb els clients actuals i obrir portes a altres" tal com explica el director gerent de Doblemente, Jorge Mira. Amb aquesta doble intencionalitat de fidelitzar i captar clients, l'empresa té previstes un centenar de visites, la majoria per establir noves relacions.
Doblemente és, en paraules de Mira, "una consultora informàtica especialitzada en el sector turístic i, més concretament, en les agències receptives de parla hispànica especialitzades en un destí concret i molt sol·licitat com pot ser el cas de Benidorm". És a dir, "facilitem tecnologia a aquest tipus d'empreses que venen paquets turístics o serveis solts a una agència emissora".

Jorge mira, gerent de Doblemente

L'expansió de Doblemente traspassa de la Península on opera en l'àmbit nacional, en Portugal i Andorra i està present en 10 països hispans amb un gran nombre de projectes en països com Mèxic amb deu projectes i altres destins potents com Argentina i Colòmbia, sempre relacionats en la costa com atracció turística.
En el cas d'Espanya i Andorra, l'oferta és més variada en incloure ciutats com Madrid i potenciar el turisme d'interior o l'esportiu tant en l'àmbit nacional com en el país dels Pirineus, ja que són especialistes en estacions d'esquí.