El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Fixatge de Tercera divisió per a l'Ontinyent 1931 CF

Rubén Bella, nou fixatge de l'Ontinyent 1931 CF, junt a Celina Torrado, gerent d'Innova i Miguel Ángel Mullor. Foto: Vicent Gandia
  • És el tercer equip de Rubén Bella aquesta temporada.

L'Ontinyent 1931 CF ha desfullat la margarida i ha presentat a la seua darrera adquisició.

Es tracta de Rubén Bella, futbolista natural de Benigànim que procedeix del SIA Benigànim de la Tercera valenciana. Defensa central de quasi 23 anys, va començar la temporada amb l'Ilicitana del grup 6 de la Regional Preferent per passar posteriorment al conjunt del SIA Benigànim que entrena Fernando Gómez Colomer, on, tot i arribar en el mes de gener, no va gaudir de la confiança del 'Catedrático'. Abans de la pandèmia, aquest estudiant de periodisme, va militar, entre altres, en el Novelda, també del grup 6è de la Tercera divisió. En la vesprada de hui divendres, el nou defensor dels blanc-i-negres ha estat presentat en la seua d'Innova, patrocinador de l'equip ontinyentí i ha comentat que ve 'a un projecte ambiciós. Vaig rebre la cridada de Mullor i quan això passa, amb gent de futbol, que s'interessa per tu, a més, saps que vas a ser important i arribar a un club on es respira futbol de veritat com l'Ontinyent, vens a gaudir i quin millor lloc que en el Clariano'. És el tercer equip de Rubén aquesta temporada, va començar en Preferent, després a Tercera i ara baixa dues categories amb l'Ontinyent 1931. Un fet que no deixa de ser 'un número perquè al final fitxes per l'Ontinyent 1931 CF, un senyor club, on hi ha molt bon projecte i on estan fent-se les coses bé'.

Escola estiu i Tecnificació

En altre ordre de coses, el club ofereix un campus doble format per dos cursos, un en horari matinal per a tot el mes de juliol, i altre en horari vespertí per a la primera quinzena del mateix mes.

Mentre el primer dels cursos, enfocat a la tecnificació, és un curs global i molt complet on es parlaran d'aspectes que van més enllà del futbol com la salut de l'esportista, els aspectes psicològiques i dinàmiques d'equip avançades; el segon curs és més breu, amb una combinació tècnica i tàctica i tot tipus d'activitats que faran que els més menuts aprofiten les hores de la vesprada estiuenca. Aixina i tot, els més joves poden inscriure's en ambdós cursos, ja que són complementaris.

Les inscripcions es poden realitzar en l'estadi El Clariano, dilluns de 17:30 a 19:30 i dimecres de 10:00 a 12:00 i de 17:30 a 19.30. El preu del curs de tecnificació per les vesprades és de 100 €, mentre el de perfeccionament pels matins és de 120 € en cas d'assistir només a una quinzena, o de 200 € si es vol assistir al mes complet. Per a més informació i consultes es pot escriure un whatsapp o telefonar als telèfons: 600 45 80 79 - 609 27 73 63.

 

Rubén Bella. Foto: Toni Tortosa.